Bjergjagt – min store jagtpassion

Jeg elsker alt slags jagt. Lige fra jagt med hund og jagtgevær til den varme savanne i Afrika. Jeg har dog særlig en stor forkærlighed til bjergjagt. Det er udfordrende, uforudsigeligt og bestemt en særlig jagtform.

Jeg været i Mongoliet, Tyrkiet, Østrig og ikke mindst Spanien, hvor jeg har været flest gange på bjergjagt. Jeg har jagtet de forskellige Ibex mere end 15 gange og planlægger allerede næste tur.

I en tid med Corona, restriktioner, rejseforbud og ikke mindst en usikker fremtid, så kan minderne i den grad være med til at sprede lidt glæde. Minderne kan ingen tage fra os – det lyder måske lidt kliche agtigt. Men ikke desto mindre er det sandt. Her i Corona lockdown har jeg brugt en del tid på at se billeder igennem fra forskellige jagtrejser, jeg har været på de sidste 30 år. Det er blevet til en del, kan jeg godt afsløre.

Da min store passion er bjergjagt, vil jeg dele lidt billeder fra mine mange ture – og lidt trofæer er det da også blevet til.

bjergajgt

Spanien

Det fantastiske landskab kan tage pusten fra enhver. Uanset om du er i god form eller udfordringer med luftvejene, så er der mulighed for at gennemføre jagten både på gåben eller på hesteryg.

Jagt SpanienSpanien

bjergjagt

Prægtige Ibex fra Spaniens bjergkæder.

 

bjergjagt TyrkietMongolietAlpestenbuk

Smukke geder fra Tyrkiet, Mongoliet og Østrig.

bjergjagt

Mit næste mål er at besøge flere lande, hvor man kan nedlægge de smukke gemser.

 

bjergjagt

Har du endnu ikke været på bjergjagt, men er nysgerrig på at høre mere? Så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg vil med glæde dele ud af mine mange års erfaringer i bjergene og ikke mindst give gode råd og tips til din første bjergjagt.

Fang mig på mail lars@limpopo.dk eller på telefon +4540258220.

Se vores tilbud på bjergjagter her: https://www.jagtrejser.dk/bjergjagt