Diana og Limpopo Jagtrejser arrangerede Åbent hus arrangement i anledning af min 60 års fødselsdag

Tirsdag den 1. juni 2021 rundede jeg et skarpt hjørne – og kan faktisk ikke helt forstå det. Hvis man læser dåbsattesten, så siger den 60 år.

Tiden er virkelig fløjet afsted og heldigvis været fyldt med en masse oplevelser. Jagtrejser til det store udland; europæiske jagtmarkeder er betrådt, vandringer på stejle bjergkæder og Afrikanske savanner. Men flere af disse oplevelser venter forsat på mig.

Fredag den 4. juni afholdte min arbejdsgiver, Diana og Limpopo Jagtrejser, et Åbnet hus arrangement, hvor alle kunder, venner og jagtkammerater var velkomne. Der blev serveret grillpølser, fadøl og et par gode tilbud blev også langet over bordet.

Jeg er meget overvældet over de mange besøgende og ikke mindst de flotte gaver, jeg fik. Når man runder et skarpt hjørne, finder man det belejligt at reflektere over livet. jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre fejring og er taknemmelig over de mange hundrede mennesker, som tænkte på mig i forbindelse med min fødselsdag.

Her et par billeder fra dagen.