Fra 1. januar 2022 bliver jeg Favrskov kommunes nye borgmester.

Siden 1996 har jeg besiddet tre jobs. Mit fuldtidsjob inde ved Politiet, Rejsekonsulent ved Diana og Limpopo samt byrådspolitiker i hhv. Hvorslev kommune som sidenhen blev slået sammen med andre nærliggende kommuner og blev til Favrskov kommune.

Jeg har altid nydt den alsidighed denne hverdag bød sig. Ingen dage var ens. Samtidig krævede alle tre jobs forskellige kompetencer af mig, som på mange måder var udfordrende. Dette er nu ovre.

Både jeg og Det Konservative Folkeparti fik et kanonvalg – både lokalt og på landsplan. Det resulterede i, at Favrskov kommune fik blåt flertal efter 12 år med rødt flertal og en Socialdemokratisk borgmester. Her pegede de øvrige blå partier på mig som borgmester. Et stort pres og ansvar blev pålagt mine skuldre, som jeg ikke kunne vende ryggen.

At tage imod borgmesterposten betyder en stor omvæltning i min nuværende hverdag – og måske også jeres.

Jeg skal først og fremmest tage orlov fra Politiet. At være borgmester er mere end et fuldtidsjob og herved kommer titlen som Rejsekonsulent også i fare. Jeg bliver ikke i stand til at servicere kunder og sælge rejser i samme omfang som nu, hvor det for fremtiden bliver meget, meget begrænset.

Hvad så med den jyske afdeling?

Sammen med hovedkontoret i Svendborg har vi fundet en optimal løsning for alle. De fleste af jer kender min datter Camilla. Hun har hjulpet både mig og Diana i ny og næ på messer og til foredrag. Herudover har hun enten sammen med mig eller andre kunder været på flere jagtrejser ligefra Polen til Sydafrika. Hun får nu ansvaret for at servicere nye kunder i butikken, hvor jeg vil være i stand til at servicere mine faste kunder i det omfang, der nu er muligt.

Vi er sikre på, at denne opgave kan hun sagtens løfte – og ellers er jeg med på sidelinjen, hvis der skulle opstå spørgsmål eller lignende. Hun har interessen og ikke mindst kompetencerne til at tage godt hånd om de kunder, der vil komme i fremtiden.

I er altid velkomne til at både sende mails, sms eller ringe til hende – dog har Camilla til daglig et fuldtidsjob, som naturligvis stadig skal passes.

Camillas kontaktoplysninger:
cst@limpopo.dk
+45 27522719