Morfar og barnebarn var på deres første jagtrejse sammen, hvor barnebarn skyder hans første buk!

Turen gik til det fantastiske bukkeland, Polen, i maj 2018, hvor morfar og barnebarn forhåbentlig skulle opleve hinanden nedlægge en buk. Niels Kjær på 80 år, har altid gået på jagt. Det har længe været en drøm for ham at kunne dele disse jagt- og naturoplevelser med hans børnebørn. Hans barnebarn, Morten Kjær Madsen, blev heldigvis bidt af samme interesse som morfar. De har også været på flere jagter sammen i Danmark. Morten havde dog aldrig nedlagt noget med en riffel, og nu var tiden altså inde til, at de to skulle på deres første jagtrejse sammen.

Nedestående kan du læse, om Mortens beretning om deres første jagtrejse sammen.

Fire dage i Polen har givet en morfar og et barnebarn en oplevelse uden lige. Morgener og aftener i samvær med gode kammerater, og fantastiske jagt-oplevelser. Et barnebarns første buk, hvor hele seancen blev overværet af familiens ældste hoved fra start til slut. Nervøse vejrtrækninger og bukkefeberens tilstedeværelse, gav smil på læben og tårer i øjnene af glæde og stolthed. Fire dage resulterede i 5 flotte bukke, og en rejse rigere. Noget vi er taknemmelige for at have oplevet med hinanden, og noget vi helt klart vil tænke tilbage på mange gange.

Denne tur og disse oplevelser kan vi takke Storvildt og Lars Storgaard for, som var arrangør af turen! 

-Morten Kjær Madsen

Storvildt arrangerede en tur til bukkepremieren i Polen, hvor der på turen i alt var 10 mand. Der blev nedlagt 41 bukke og tre vildsvin. Morfar og barnebarn skød tilsammen fem bukke, hvor alle nedlagte bukke var fælles oplevelser!

Skal Storvildt også arrangere din næste bukkejagt i Polen eller et helt andet sted? Tøv ikke med at kontakte os – Vi står altid til rådighed, hvad end du ønsker råd og vejledning eller et specifikt tilbud. Ring eller send en mail allerede idag!

Klik her.