Kan du forestille dig marker og enge, der er ligeså store og lange som øjet rækker? Og pludselig dukker en forvokset buk op – Det kan du opleve i Kurgan!

Kan du ikke få nok af bukkejagt, og er flere gange i Polen, Sverige og det øvrige Europa for at jagte bukkesuset – Så bør du overveje jagt i Kurgan på de sibiriske råbukke.

Du vil ikke tro dine egne øjne, når du ser dem ude på marken. Sibiriske råbukke ligner til forveksling vore velkendte råbuk – Bare forvokset i både krop og opsats.

I 2012 var Storvildt afsted sammen med to kunder, som begge havde stor succes med denne jagt. Begge kunder skød tre flotte bukke hver.

Sibiriske råbukke

Bedste jagtperiode er i brunsten som falder fra slutningen af august til midten af september. Denne jagt stiller ikke specielle krav til jægerens kondition – Her kan alle være med!

Der jages typisk i skov eller på store, åbne marker, hvor du du kan se ligeså langt som øjet rækker.

På 5 dages jagt er det realistisk at nedlægge 2-3 bukke, og på grund af den selektive afskudspolitik, vil det normalt kun være muligt at nedlægge op til 3 bukke pr. jæger. Da der således er et begrænset antal licenser til afskydning pr. år er det ved reservation af jagten meget vigtigt, at bestille det ønskede antal bukke.

Gennemsnitligt trofæ vejer 700-900 gram, men mulighed for 1.000 – 1.200 gram

Som det kan ses på de nedestående billeder, så tror man næsten ikke sine egne øjne. Den sibiriske råbuk ligner til forveksling vores egen råbuk – Bare i en større udgave!

Sibirisk råbuk

Sibirisk råbuk

Ønsker du at høre mere om denne spændende og interessante jagt, så tøv ikke med at kontakte mig!
Enten på nedestående formular eller på telefon: +45 40 25 83 20