Storvildt var med en tilfreds kunde på hans første jagt på Gredos Ibex i Spanien.

Henrik Padkjær har tidligere været på jagt i Spanien, hvor han har nedlagt Ronda Ibex, Beciete Ibex, Sierra Nevada og Belearisk vildged på Mallorca. Nu skulle jagten på den sidste af de fire Ibex arter nedlægges, nemlig Gredos Ibex.

Som altid leverer vores spanske partner, Luis Miguel, varen! Henrik fik hans Gredos Ibex, trods problemer med at vandre i bjerge.

Her har Henrik lige afgivet hans skud til hans første Gredos Ibex, hvor både han og Luis følger den for at aflæse skuddet, samt om den forender.

Man siger; “Et billede siger mere end 1000 ord” – Og det er nok tilfældet her! Henrik og Luis har konstateret, at der blev afgivet et perfekt skud, og Ibexen er forendt. En meget tilfreds kunde, der har fået endnu en bjergdrøm opfyldt!

Jagt Spanien

Har man problemer med kondi eller en anden årsag til, at bjergjagt er en forhindring – Så fortvivl ikke! Henrik har nedsat lungekapacitet. Men som det ses på billederne, så kan det lade sig gøre at tage på bjergjagt uanset sin kondition eller anden lidelse! Vi kan tilbyde at jagten foregår dels i bil og/ eller på hest. Vi tilbyder selvfølgelig også den mere klassiske og mere anstrengende jagt, hvor du er til fods.

Der er altså ingen begrænsninger for hvem, der kan tage på bjergjagt – Alle kan, hvis de har drømmen om det!

Har du en drømmen om bjergjagt? Få en uforpligtende snak med os, og hør om mulighederne for at opfylde dit jagteventyr i bjergene!

Ring på +45 40 25 83 20 eller send en mail til lars@diana.dk – Så vil vi guide og vejlede dig!

Jagt i Spanien

Udover et dejligt ferieparadis for mange familier, så kan Spanien også tilbyde fantastiske jagtoplevelser på flere arter, hvad end man er til drivjagt eller pürschjagt.

De fire Ibex arter, som Spanien kan tilbyde er: Gredos, Beceite, Sierra Nevada og Ronda. Udover de fire Ibex kan Spanien også tilbyde den førnævnte vildged på Mallorca, mankefår, kronhjort, dåhjort, råbuk og vildsvin.